top of page

Like our skin which consists of pores water and interface, dividing and connecting at the same time".

studio to po ma          

architectuur  -  interieur  -  tijdelijke constructies 

In de studio worden werk en ideeën ontwikkeld vanuit een dynamisch proces door een combinatie van onderzoek, onderwijs en modellen maken.

De mate van openheid van de architectonische huid en het geconstrueerde landschap worden daarbij op experimentele manier onderzocht. Om zo nieuwe inspirerende ruimtelijke ervaringen en interacties te creëren tussen gebruiker en opeenvolgende ruimtes en materialen. Met speciale aandacht voor detaillering en materialisatie.

Studio to po ma refereert naar 'topography' en 'porous matter'. Persoonlijke fascinaties die zichtbaar worden gemaakt in modellen, tijdelijke ruimtes en gebouwen. Ze verwijzen ook naar onze relatie met onze natuurlijke omgeving en onze positionering daarin.

Het ontwikkelen van projecten in nauwe samenwerking met opdrachtgevers is, samen met het toepassen van duurzame materialen, een belangrijk uitgangspunt van het werk.

Het werk van de studio bestaat zowel uit culturele projecten, tijdelijke installaties als het ontwikkelen van nieuwe woonvormen.

interieur 10.jpg
bottom of page